Reacties van klanten

Heb jij nou al zo’n mooie tekening mogen ontvangen? Ik zou het erg leuk vinden om een reactie van je te krijgen wat je ervan vond! Je kan hem hieronder plaatsen!

27 reacties

 1. Pas geleden een hele mooie tekening van onze hond Pep gekregen.
  Echt heel mooi gemaakt door Sanne.
  Krijg uit onze omgeving ook veel reacties dat de tekening echt onze Pep is
  Heel blij mee 👍

 2. Ik heb al meerdere mooie tekeningen van Sanne. Waaronder ook een portret van mijn dochtertje. Zo mooi, gedetailleerd en in goede verhouding. Mensen die hem voor het eerst zien denken vaak dat het een foto is!

 3. Sanne heeft voor ons onze
  kat getekend . Wat een kunst
  echt prachtig werk. Zeker een
  aanrader. Ik ga zeker meer bij
  Sanne bestellen en heb nog andere tekeningen bij haar gekocht.

 4. Heel blij met de, door Sanne gemaakte tekening van Jinx, onze lieve kater, Is nu een dierbare herinnering.
  Heel benieuwd hoe de tekening van Minou, zijn zusje, gaat worden.

 5. Een creatieve kanjer is Sanne. Deze oud collega heeft voor mij 3 favoriete bloemen getekend! Zo blij mee. Geniet er elke dag van. Een echte aanrader als je iets moois aan de muur wilt hangen. X

 6. Wat een mooi cadeau om te geven. Sanne heeft de kat van mijn vriendin getekend. De details in de vacht en de blik in haar ogen zijn zo goed gemaakt. Het is precies haar kat. Ze is er zo blij mee! Dankjewel Sanne!

   1. Prachtige tekening laten maken door Sanne van mijn twee hondjes Lasco en Summer. Het lijkt wel een foto, zo gedetaileerd. Ik ben er super blij mee, dank je wel Sanne je hebt echt talent

  1. Voor de kerst heb ik een aanvraag gedaan voor een portret van onze kat. Het was een cadeau voor mijn vriend. Hij was werkelijk sprakeloos toen hij zijn cadeau uit had gepakt en is er super blij mee.
   Netjes ingepakt als kerstcadeau en fijn contact gehad tussendoor.
   Het portret krijgt een mooi plekje op zijn game kamer is ons nieuwe huis.

 7. Sanne van creatief met pastelbmaakt de afbeeldingen voor het prentenboek de wereld van vuur en ijs.
  Ze is ongelofelijk creatief en de gelijkenis met de ingezonden foto is enorm.
  Wat een talent

 8. Als bijna buurman hoorde ik al snel van Sanne’s tekenkunsten. Ik heb haar daarom gevraagd om zij een schilderij wilde maken van onze hond. En dat is meer dan goed gelukt. Het was best een werk. Al die krulletjes. Het resultaat is super met een mooie lijst er omheen.
  Dank je wel Sanne!

 9. Ik heb het tekenen net ontdekt, goed rondgesnuffeld op hoewel website. WT een prachtige tekeningen zie ik! Dat wil ik ook! 😀 Ik heb een testsetje besteld en deze heel snel ontvangen. Het was heel leuk ingepakt, zelfs met een zakje met mini-mini-kleurpotloden! Heel leuk, bedankt voor de snelle, goede en zeer vriendelijke service!

 10. Ik heb het tekenen net ontdekt, goed rondgesnuffeld op hoewel website. WT een prachtige tekeningen zie ik! Dat wil ik ook! 😀 Ik heb een testsetje besteld en deze heel snel ontvangen. Het was heel leuk ingepakt, zelfs met een zakje met mini-mini-kleurpotloden! Heel leuk, bedankt voor de snelle, goede en zeer vriendelijke service!

 11. Sanne heeft onze hele lieve Dushi zo mooi en treffend getekend en dat ook nog 3 keer zo lief en precies iedereen die Dushi lief heeft tot tranen geroerd. Echt een aanrader!

 12. Ik ben blij en verrast door de tekening die Sanne heeft gemaakt van mijn logeerhondje Saartje.
  Dit is een dierbare herinnering aan Saartje!

 13. Al meerdere workshops en en cursussen gevolgd bij Sanne. Ze heeft de materialen goed op orde en weet de technieken goed over te brengen!
  Bovendien is het altijd erg gezellig en ga je uiteindelijk met een mooie zelfgemaakte tekening naar huis!

 14. Op dinsdag 7 maart j.l. ontving ik een prachtig portret van een chimpansee uit een opvang in Afrika. Hij kijkt je echt aan, zo bijzonder.
  Mijn complimenten voor dit mooie kunstwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *