Cursussen

Ontdek het plezier van het werken met pastelpotloden! In deze cursus gaat u aan de hand van een foto van uw favoriete (huis)dier stap voor stap aan de slag met een realistische pasteltekening. U leert hoe u een tekening opbouwt door goed te kijken naar de kleuren en schaduwen, de houding en de ogen. Welke kleuren zie ik eigenlijk in die zwarte vacht? Is dat alleen zwart of zit er misschien ook blauw, paar of lila in en misschien ook wel iets van groen? We leren dan ook het mengen van verschillende mooie kleuren en het werken met de juiste materialen. Hoe krijg ik mijn dier tot ‘leven’ en wat zijn de aandachtspunten bij het tekenen van haren? U krijgt praktisch tips wat aan het eind van de laatste les resulteert in een prachtig realistisch werk van uw dier en bagage om lekker zelf verder aan de slag te gaan met deze schitterende techniek! Deze cursus is geschikt voor beginners maar ook voor mensen met enige ervaring

Deze cursus zijn 6 woensdagavonden achter elkaar van 19:30 tot 21:30. De kosten van deze cursus bedraagt 100,- incl. gebruik van alle materialen en koffie/thee.

Cursus realistisch (huis)dieren tekenen.

De datums zijn woensdag 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni. Van 19:30 tot 21:30 uur.

Cursus 7 september realistisch dieren tekenen

De datums van deze cursus zijn 7 september, 14 september, 21 september, 28 september, 5 oktober, 12 september. Van 19:30 tot 21:30 uur.

Cursus onbekend.

naar verwachting begin januari 2023Laten we samen iets moois opbouwen.