Hoe gaat het in zijn werk?

Super tof dat je interesse hebt in mijn werk! Vind jij het leuk om je dier te laten na tekenen? Dan moet de foto aan een paar eisen voldoen. Het liefst een foto die buiten is genomen zodat ik de kleuren goed kan zien. Ook is het belangrijk dat de foto goed scherp is, hoe scherper de foto hoe meer details ik erop kan zien en tekenen! Het liefst krijg ik meerdere foto’s aangeleverd zodat ik het beestje goed kan bekijken en een indruk kan krijgen van het karakter, specifieke kenmerken en de houding. Ook kunnen we samen kijken welke foto dan het meest geschikt is. Voor meer informatie daarover klik dan HIER. We bespreken dan ook wat je het liefst zou willen met de eventuele achtergrond.

Al mijn tekeningen maak ik op papier wat speciaal ontwikkeld is voor pastel. De pastelpotloden zijn daarnaast van goede merken met de mooiste kleuren!

De levertijd van een portret is in overleg, afhankelijk van het aantal lopende opdrachten. Heb je een bepaalde datum dat je de tekening graag zou willen (bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag, feestdag enz), zorg dan dat je tijdig de foto aanlevert en vermeld meteen de gewenste afleverdatum.